APK. Moderne electronica. Onderdelen. Onderhoudsbeurten. Schadeherstel. De winterband. Distributieriem. Airco.
Grofweg kennen we twee verschillende onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Het verschil leggen we u graag even uit.
Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat: en de olie wordt ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. De APK keuring is altijd gratis als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. U kunt erop rekenen dat autobedrijf Spijker deze beurten uitvoert volgens de specificaties en onderhoud's voorschriften van de fabrikant van uw auto.
Zomer- en winterbeurt

Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Veel auto’s worden in de loop van het jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken.
Zit er nog voldoende koelvloeistof in het systeem? Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling? Zit er nog voldoende profiel op mijn banden? U kunt het beste voor de zomer en winter even een check uit laten voeren zodat u altijd veilig op weg bent. Autobedrijf Spijker weet precies wat er komt kijken om uw auto in de beste conditie te brengen.
Banden, uitlaten, accu’s

Voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers is autobedrijf Spijker een aantrekkelijk alternatief. U vindt er een grote sortering van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen. En altijd zeer snel leverbaar; vaak zelfs direct.
Home. Ons Bedrijf. Het onderhoud. Occasion. Vraag & Antwoord. Winterbanden . Fabrieksgarantie. Contact & route.